Zádor-Hús Kft. Bemutatkozás

A Zádor-hús Kft. 2003 szeptemberében alakult.
A célunk olyan húsipari vállalkozás létrehozása volt, amely kizárólag a múltból hozott,
több évtizedre visszavezethető családi receptúrákon alapszik.
Specialitásunk főként a hurka- és kolbászféleségek,
de számos egyéb különleges termék gyártásában is otthon vagyunk.

Zöldmezős beruházás keretében a 2005-ös évben megépült a mintegy 1300 m2-es húsüzemünk,
amely az Európai Unió normáinak minden tekintetben megfelelő húsipari üzem lett.
Ezzel lehetőségünk nyílt a magas színvonal, a minőség és a sajátos múltból hozott ízvilág mellett
olyan termékek gyártására, amelyekkel büszkén vehetünk részt a magyar piacon.

Az elmúlt évek sikerére alapozva és bízva a magyar vásárlók továbbra is fennálló magas minőségi elvárásaiban,
a 2009-es évben tovább bővítettük üzemünket.
Mára már elmondható, hogy a Zádor-Hús Kft. által előállított termékek a főváros és számos további település
közkedvelt élelmiszereivé váltak.

Úgy gondoljuk, hogy több mint 50 féle terméknek és a minőségi gyártástechnológiának köszönhetően
büszkén vállalhatjuk szlogenünket, amely minden hűtőkocsink oldalán olvasható.


“Mert nem mindegy, hogy mit eszünk.”